Välkommen till Camillas Hästentreprenad!

Camillas Hästentreprenad kan erbjuda utbildning för kusk & häst, både för dig med egen häst, men även för dig utan. 
På vår stora rid/körbana anordnas regelbundet kurser & aktiviteter med hästtema.

Vi kan även erbjuda upplevelser med häst & vagn.

Kvalité istället för kvantitet är vår ambition!
Tveka inte att ta kontakt med oss om det är något ni har frågor eller vill boka lektion!

Välkomna!

Mvh Camilla

Om Camilla

Jag har haft hästar som mitt stora intresse sen jag var runt 6 år. Min bästa kompis hade hästar och eget stall, och det var där jag var för det mesta. Deras fjording blev min favorit, vi både körde och red henne, men egentligen var hon ingen trevlig häst.. Så när jag själv skulle ta en häst på foder, så var fjording ingenting som jag letade efter, tills jag träffade Skeier! 
Sen dess är jag fast i fjordvärlden. Men för mig är individen det viktiga, inte vilken typ av häst det råkar vara.

Jag gick 3-årig hästhållning på Naturbruksgymnasiet i Finsta, utanför Rimbo. Där vaknade intresset för körning. Tyvärr började man lägga ner Finsta medan jag gick där, så istället för att köra skolans hästar, fick vi åka till en travtränare i närheten och köra. Såhär i efterhand är jag glad för det, då jag fick en inblick i den världen också.

2006 kom jag in på, föreningen Sveriges Hästkörares kuskutbildning. 60 veckor med bara bruks- och skogskörning! Här fick jag lära o pröva så mycket och grunden till en egen verksamhet.

2008 startade jag Camillas Hästentreprenad. Mitt första jobb blev sopkörning i Upplands-Väsby kommun. Efter det har verksamheten inneburit gräsklippning, skogsuppdrag, bröllop och andra evenemangs körningar. Efter att mina barn kom till världen har jag nu börjat utveckla kursverksamheten här hemmavid istället. Bland det bästa jag vet är att få följa häst o människa tillsammans och se hur de utvecklas! 

Jag går regelbundet föreningen Sveriges Hästkörares fortbildningar för körinstruktörer och finns med på deras instruktörslista. www.hastkorare.se 

Jag är även godkänd domare i bruks- och skogskörning hos JUF. Har även gått deras banbyggarkurs i brukskörning. www.juf.se 
 

På kvällstur..
På kvällstur..
Även små ryttare & kuskar är välkomna hos oss!
Även små ryttare & kuskar är välkomna hos oss!
Minna 5764
Minna 5764